copy of Customizable mug
Ezpeleta, Ipar Euskal Herrian dagoen herria, bertako oso kalitate handiko eta jatorri deituradun piperrengatik da ezaguna. Usain benetan gozoa eta kolore biziak ditu. Betiko piperbeltzaren ordez erabil daiteke, mota guztietako platerak ontzeko: haragia, arraina, lekaleak, eta baita arrautza frijitu bat ere. Saltsa sofistikatuenek oso ukitu berezia lortzen dute ongailu honekin. Ontziak banagailu bat dauka.
Pisu garbia: 40 gramo. Osagaiak: Ezpeletako piperbeltza, jatorri deituraduna. Leku freskoan gorde.
Errezilgo sagar-gozokia -ECO. 330 g.
Errezilgo errege-sagarra*, kanabera-azukrea* eta limoi zukua*
Sagar purea. 95 g.
% 51 errege sagar, kanabera-azukrea, limoia eta gurina. Pure fin hau foie gras freskoaren osagarri gisa gomendatzen dugu. Sagar purea. 95 g. Potoa.
Kalabaza purea - ECO. 350 ml.
Osagaiak: Kalabaza (potimarroia)*, tipula*, ura, oliba olio birjina* eta itsas gatza
MAISOR antxoa ketua. 50 g.
Kantauriko antxoa (Engraulis Encrasicolus), eguzkilore olioa (37%)eta gatza.
Ziapea. 100 g.
Ziape gourmeta, zure hanburgesa gustukoenen eta parrilan egindako haragien osagarri gisa erabiltzeko. Testura bustia du, eta bere zaporea ahoan mantentzen da eta denboran irauten du. Ezpeletako piperbeltza pixkanaka zabaltzen da eta bere ukitua ematen dio.
Pisu garbia: 100 gramo. Osagaiak: Ura, ziape aleak, ozpina, gatza, antioxidatzailea, limoia eta Ezpeletako piperbeltza. Gorde leku freskoan.
Aran eta izpiliku marmelada estra ‐ECO. 212 ml.
Osagaiak: Arana*, kanabera-azukrea*, izpiliku infusioa, limoi zukua eta agar-agarra
Kalabazin purea - ECO. 350 ml.
Osagaiak: Kalabazina*, ura, tipula*, oliba olioa* eta itsas gatza.