Produktu Nabarmenduak Gure aukera bikainetik nabarmendutako hainbat produktu.
Foie gras osoa Ezpeletako piperbeltzarekin. 180 g.
Foie grasa % 100ean gibelez eginda dago, kasu honetan, ahate gibelez. Hainbat aldaera ditu, besteak beste, foie gras osoa dago, foie gras bihurtutako gibel osoa baino ez dena, higienizatzeko bero-tratamendu bat jasotzen duena. Osagaiak: ahate gibela, gatza, piperbeltza eta azukrea.
Ireki ondoren, gorde hozkailuan. Daniel Dupuy artista bat da foieak, pateak, rilletteak eta ahatearekin zerikusia duen guztia prestatzen, izan ere, zerbaitegatik lortu zuen 2014an Ezpeletako piperbeltz ukituarekin egindako bere foie grasak hirugarren posturik onena Parisko "Nekazaritza Aretoan", non 2.000 hazlek eta ekoizlek parte hartzen baitute.
Eskarmentu handia du eta, Iparraldeko Irulegin duen baserritik, Danielek eta bere taldeak kalitate nabarmeneko artisau produktuak prestatzen dituzte.
Anis erroskillak. 500 g.
Gure anis erroskillak zartaginean frijitzen ditugu eta errezeta tradizionalarekin egiten ditugu.
Bertako babarruna. Kilo erdiko 3 poltsako sorta.
Bertako babarruna. Kilo erdiko 3 poltsako sorta.
Hegaluze mendrezka. 200 g.
Hegaluze mendrezka trontzoak oliba oliotan. Antzinako arrantza aparailuekin harrapatua, kanaberarekin, banan-banan. Trontzoak garbitu eta labanaz mozten dira, ontziratu eta oliba olioz estali aurretik.
OLIVERIri buruz hitz egitea eskarmentuaz, tradizioaz eta ondo egindako gauzez hitz egitea da. Bere antxoak artisau eran prestatuta daude, ardura handiz eta arreta handiz, eta testura leuna, mamitsua eta zapore bikaina eskaintzen dizkigu, sibariten ahosabaiaren gozagarri.
Kanpaña patea. 180 g. (glutenik gabea)
% 60 ahate haragi, % 39 ahate gibel, gatza eta piperbeltza.
Almendrazko teilak. (75 g.)
Almendrazko teilak. 75 g. 10 hilabetera iraungitzen dira.